Garancia

Minden általunk végzett munkára akár több éves garanciát adunk.
Elsősorban Budapesten és az agglomerációban tevékenykedünk, de nagyobb munkákat (pl. hűtőkamra építést, vagy egy üzlet teljes hűtőkapacitásának kiépítését) vállalunk az ország bármely területén, illetve külföldön is.
Cégünk vezetője és meghatározó munkatársai több évtizedes szakmai tapasztalattal és az európai unió területén kötelező-legmagasabb szintű hűtőberendezés szerviztechnikusi minősítéssel, arcképes igazolvánnyal rendelkeznek, ezzel biztosítva a lehető legmagasabb szakmai minőséget.
Garanciális tudnivalók
Az általunk forgalmazott termékek, illetve az általunk elvégzett szolgáltatások után 6 hónap – 3 év garanciát vállalunk.
A garancia tartama 3 hónaptól akár 10 évig terjedhet egyedi karbantartási szerződés esetén.
A garanciális időtartamon belül vállaljuk a termék kijavítását, cseréjét. Cserére csak abban az esetben kerülhet sor, ha a termék kijavítására nincs lehetőség. Amennyiben a kijavítás és a csere sem lehetséges, úgy felajánlunk egy helyettesítő terméket, amit ha a vásárló nem fogad el, úgy a megvásárolt termék vételárát visszatérítjük.
Garanciális ügyintézés menete:
A cégünk által értékesített, felszerelt, beüzemelt hűtő, vagy klímaberendezés meghibásodását cégünk felé kell személyesen, telefonon, vagy e-mailen bejelenteni. Ezt követően – előzetes egyeztetés után – szakembereink megkeresik a hiba okát és amennyiben a megfelelő eszközök, alkatrészek rendelkezésükre állnak, úgy azonnal el is hárítják azt. Amennyiben erre a helyszínen nincs lehetőség, úgy a szükséges alkatrész, eszköz beszerzése után egy későbbi időpontban kerül erre sor.
Jótállási felelősségünk kizárása:
Jótállási felelősségünk nem áll fenn, ha bizonyítható, hogy a hiba rendeltetésellenes használat, átalakítás, szakszerűtlen kezelés, helytelen tárolás, elemi kár vagy egyéb a vásárlás után keletkezett okból következett be.

Elérhetőségek

Árakról, felételekről, kérem, érdeklődjön telefonon, vagy e-mailben